Västmanland (6)

Rasringens uppfödare i Västmanland

Tänk på att alltid ta referenser och kolla upp hälsostatusen på föräldrarna innan du köper en kattunge. Maine Coon-katten rekommenderar uppfödare att följa PawPeds hälsoprogram för rasen och testa sina avelskatter för både HCM (hypertrofisk kardiomyopati) och HD (höftledsdysplasi). Mer om vad du bör tänka på innan ditt kattköp hittar du här.


S*Exalicja's

Maria Ulin Norrgård

Hallstahammar


Telefon:

076-8815065


Mejl:

maria.norrgard@hotmail.com


Hemsida:

www.exalicjas.se


Hej!


Jag heter Maria och har en liten uppfödning i hemmiljö. Jag följer rasklubbens hälsoprogram på mina avelsdjur.


Välkommen till min hemsida.


Mvh MariaSE*Korsárs Katten

Eva-Karin & Mikael Korsár

Kopparberg


Telefon:

070-55 302 87


Mejl:

korsarskatten7@gmail.com


Hemsida: www.korsarskatten.n.nu


Presentation:


Lussebullens (SNRF, WCF)

Lisabeth Hedman Penn

Sala


Telefon:

0709664162


Mejl:

info.lussebullens@gmail.com


Hemsida:

https://lussebullensmco.webnode.se


Vi är en liten uppfödning i familjemiljö och finns i Sala, Västmanland.

Vårt fokus är trygga, hälsosamma katter med härligt temperament. Därför avlar vi bara på hälsotestade föräldrar och alla våra bebisar växer upp i en helt vanlig familjemiljö med barn, hundar, mys och massa bus - vilket hittills gett oss nyfikna, sociala och kärleksfulla individer.

För mer information kika in på hemsidan eller vår Instagram.


Med vänlig hälsning

Lisabeth med familj


Milkstreet (WCF)

Elma Hermansson

Köping


Mejl:

milkstreetmco@hotmail.com

Jag kommer driva ett litet SNRF registrerat katteri med uppfödning av renrasiga Maine Coon katter. Det viktigaste för mig är kattens hälsa, psyke/temprament och framtida liv. Jag kommer avla i mysigt hemmiljö och lägger stor vikt på att kattungarna ska bli en fin och trygg familjemedlem. Båda mina katter är stabila, lugna, kärleksfulla, kloka och fullt friska.Jag har alltid varit förtjust i det vilda utseendet hos katter. Jag har för närvarande en hona och en hane hemma båda är black smoke och är importer från Ryssland . Inom kort kommer även en blå hona att flytta in till oss även hon är importerad och detta är som en grund för oss till att starta egen liten uppfödning. Vi planerar kull. Katterna är hälsotestade
HCM
HD
PKdef
SMA


S*Skästas Maine Coon

Helene Lingvall

Västerås


Telefon:

0721555977


Mejl:

helene.lingvall@hotmail.com


Hemsida:

www.skastas.com


Hej! Helene heter jag och bedriven en liten uppfödning i västerås. Bor på landet med min sambo, två barn, två hundar och 3 maine coons. Väntar första kullen i mars 2020. Katterna som vi föder upp är alla hälsotestade, följer rasstandarden och underbara trevliga familjedjur.

Kika gärna in på hemsidan för att följa våran resa 🥰


SE*Snöklockan

Veronica Lindgren

Västerås


Telefon:

0707911446


Mejl:

veronicalindgren@ymail.com

Jag heter Veronica Lindgren och jag är diplomerad uppförare i Sverak av rasen Maine Coons. Mina avelskatter är alla hälsotestade enligt Sveraks rekommendation. Kattungar som säljs via mig är samtliga vaccinerade x 2, chippade och veterinärsbesiktade vid överlåtandet. Jag har även en avelshane som jag lånar ut till registrerade uppfödare av rasen. Kontakta mig för vidare info omkring detta.


Mina katter växer upp i ett lugnt och trevligt hem med mycket omsorg och omvårdnad. Deras välmående är viktigt för mig.


Se gärna min fb sida Snöklockan Maine Coons där jag regelbundet lägger upp bilder på mina katter samt deras bebisar. En spännande resa att följa :)