Västerbotten (2)

Rasringens uppfödare i Västerbotten


Tänk på att alltid ta referenser och kolla upp hälsostatusen på föräldrarna innan du köper en kattunge.


Maine Coon-katten rekommenderar uppfödare att följa PawPeds hälsoprogram för rasen och testa sina avelskatter för både HCM (hypertrofisk kardiomyopati) och HD (höftledsdysplasi). Mer om vad du bör tänka på innan ditt kattköp hittar du här.Maine Coon-katten rekommenderar uppfödare att gå utbildning genom Pawpeds och/eller Sverak.

Uppfödare kan i sin presentation visa om de genomfört Pawpeds G1-G3 samt Sveraks UppfödarEtta med godkänt resultat. Detta visas genom rosett/logga för vardera kurs.


Klicka dig vidare till utbildarens sida via loggorna för att läsa om vad varje kurs innehåller.


S*Absolut Coon's

Eva & P-A Bjuhr

Skellefteå


Telefon:
0910-852 52


Mejl:
evabjuhr@telia.com


Hemsida:
www.absolutcoons.com


S*Absolut Coon's är en liten Maine Coon-uppfödning i Skellefteå. Våra avelskatter testas för HD och HCM när de har åldern inne. Katterna är våra familjemedlemmar, de rör sig fritt i huset och "deltar" i allt som vi företar oss i hemmet. Luckan till den inhägnade kattgården finns i källaren vilket gör att katterna får utmärkt motion genom att dagligen springa i trappan mellan källare och övervåning.


Vi planerar att föda upp ca 1-2 kullar per år med så rastypiska katter som möjligt och den absolut viktigaste målsättningen för oss är att ge varje enskild kattunge möjlighet att utvecklas till en frisk, sund, stabil MCO med det fantastiskt, härliga temperament som just MCO-katten är känd för. Välkommen att hälsa på hos oss och våra katter på vår hemsida.


Wikslynx 

Oksana Romashkina

Boliden


Telefon:
0702331808


Mejl:
oksanaromashkina@hotmail.com


Maine coon for ever - så skulle heta min uppfödning egentligen, eftersom jag kan inte beskriva min oändlig kärlek till dom vackra, kloka och smeksamma djur.


Men den heter Wikslynx och ligger i Boliden, ca 3 mil utanför Skellefteå. Vi delar 2,5 plans villa med våra katter och dom har en uteplats också. Jag och min make anställda för dom dygnet runt, och får så mycket mer tillbaka av dom.


Ni är välkomna till oss:

Wikslynx, 93632 Boliden, Västerbotten