Maine Coon-Kattens styrelse:

76198 Norrtälje

Mob: 070-7310787

ordforande@mainecoon-katten.se

Bor med maken Jompa på landet en bit utanför Norrtälje tillsammans med fem maine cooner, en huskatt, en finsk lapphund och ett gäng hönor. Vi har stamnamnet S*Shantaram's sedan 2008, vi har haft en paus i uppfödningen men börjar starta upp lite långsamt igen.

Jag är född och uppvuxen i Kyrkslätt i Finland och katter har funnit i mitt liv ända sedan jag tjatade mig till min första katt i 7-årsåldern.

År 2007 flyttade vår första maine coon in, och sedan dess har det inte funnits någon annan ras för mig.

I klubben vill jag jobba för medlemmarna, alla ska känna sig välkomna och känna att dom får ut något positivt av sitt medlemskap genom bl.a tidningen, sponsorer och gemenskap. Klubbens arbete för hälsoprogrammen är viktigt och ligger mig varmt om hjärtat.

Ledamot:

Richard Hägg

Sverkersholm Ändebo

614 93 Söderköping

Tfn: 0121-107 31

rickardhagg@telia.com

Jag bor i ett hus på landet mellan Söderköping och Valdemarsvik, med min fru och fem katter varav en Abessinier och fyra Maine Cooner. Jag fick med kattintresset med min fru, men jag hade inga svårigheter att älska dessa vackra djur, som nu har en stor plats i mitt hjärta. Vi älskar kattutställningar så vi åker ca en gång i månaden. Vi har inte någon egen uppfödning.

Jag hoppas att jag kan tillföra något till styrelsen.

Sekreterare/Webmaster:

Ann-Marie Strannemalm

Lurevägen 201-30

37491 Asarum

Tfn: 0454-326176,

Mob: 0701-493004

sekreterare@mainecoon-katten.se

webmaster@mainecoon-katten.se

elsebranemala@hotmail.com

Jag och min familj bor utan för Karlshamn i Blekinge på landet med en hund, 2 huskatter, 2 Maine Cooner samt sambo och dotter och självklart har vi höns med :) Är mitt i livet och jobbar som kvalitetsingenjör på ett företag mitt i Blekinge.

Allt började egentligen att vi var på Fife tävling i Malmö 2015 och mötte Felix Coons Titanic som blev årets vinnare Vi föll som en fura!

Vi startade SE*Bisgaard ganska snart därefter och köpte in 2st syskon från S*Shantaram's.

Sen dess har det bara rusat på med olika frågeställningar man ställs inför, utställningar, inköp, veterinärs besök samt går nu Pawpeds kurs

Jag känner mig ganska stark i min kunskap, samtidigt har jag inga problem med att ställa egna frågor med tanke på att jag är rätt ny.

Kassör / Vice ordförande:

Jennie Torbjörnsdotter Åslund

Morängatan 54 F

741 47 Knivsta

Mob: 076­8989294

kassor@mainecoonkatten.se

klubbshoppen@mainecoonkatten.se

aslundjennie@gmail.com

Mitt namn är Jennie och jag är uppväxt i Tyresö men bor numera i Knivsta tillsammans med min man och dotter på 7 år. Jag arbetar på UDS (Universitetsdjursjukhuset vid SLU) i Uppsala som Djurvårdare på utökad nivå.

Jag har haft alla möjliga slags djur under hela mitt liv allt från vandrande pinnar till häst, men största intresset har alltid varit hund och katt, och som alltid har funnits vid min sida i snart 35 år.

Vi skaffade vår första Maine coon: SE*Nikitas angels Bull "Zigge" som vi fick hem Augusti 2015. Under våren 2016 började vi leta efter en till Maine Coon och tillslut hittade vi henne S*Simpsalacoon´s Coonsertina "Zelda". Zelda fick vi hem i Augusti 2016 och hon är tänkt att bli vår framtida avelshona om alla tester visar sig U.A.

Vi fick även vårt stamnamn registrerat under augusti månad 2016 SE*Cobains Nirvana.

Ledamot:

Susanne Johansson

carpefeline@hotmail.com

Johanna Junemalm

Smultrongränd 1

28932 knislinge

mob: 0709-988559

j.junemalm@hotmail.se

Johanna Junemalm heter jag och är 40 år.

Har man och 3 pojkar och bor i Knislinge i Skåne. Föll för MCO för 9 år sedan och har haft MCO i 8 år och uppfödning började jag med för 7år sedan. Åker på lite utställningar under året då jag gillar att träffa folk som är lika kattgalna som jag.

Silvana "Silla" Allotta

Åkarps-Hågnarp 1145

280 20 Bjärnum

mob: 073-1006545

silvanina65@hotmail.com

Ann-Charlotte Meurling

Revisor:

Ingvar Nyqvist

Västra Vägen 5B

16961 Solna

Mob: 070-733 62 73

ingvar.nyquist@bredband.net

Revisorssuppleant:

Ann Torsbring

Lohäradsvägen 245

76172 NORRTÄLJE

Mob: 070-2569512

ann.torsbring@telia.com

Det är ej tillåtet att "låna" bilder eller kopiera hela texter från Maine Coon-kattens hemsida. Bilderna och texterna är skyddade under upphovsrättslagen och tillhör rasringen Maine Coon-katten. Vill du informera om det innehåll som finns i texter på Maine Coon-kattens hemsida - vänligen länka till rasringens hemsida och uppge källan till länken. Vid "lån" av del av text skall källa uppges.