Västmanland

Rasringens uppfödare i Västmanland

 

Tänk på att alltid ta referenser och kolla upp hälsostatusen på föräldrarna innan du köper en kattunge. Maine Coon-Katten rekommenderar uppfödare att följa PawPeds hälsoprogram för rasen och testa sina avelskatter för både HCM (hypertrofisk kardiomyopati) och HD (höftledsdysplasi). Mer om vad du bör tänka på innan ditt kattköp hittar du här.

                                 

SE*Korsárs Katten

Eva-Karin & Mikael Korsár

Ort: Kopparberg

Tel: 070-55 302 87

e-post: korsarskatten@telia.com

Hemsida: www.korsarskatten.n.nu


Presentation:


S*Skästas Maine Coon

Helene Lingvall

Ort: Västerås

Tel: 0721555977

e-post: helene.lingvall@hotmail.com

Hemsida: www.skastas.com


Presentation:

Hej! Helene heter jag och bedriven en liten uppfödning i västerås. Bor på landet med min sambo, två barn, två hundar och 3 maine coons. Väntar första kullen i mars 2020. Katterna som vi föder upp är alla hälsotestade, följer rasstandarden och underbara trevliga familjedjur. 

Kika gärna in på hemsidan för att följa våran resa 🥰

Det är ej tillåtet att "låna" bilder eller kopiera hela texter från Maine Coon-kattens hemsida. Bilderna och texterna är skyddade under upphovsrättslagen och tillhör rasringen Maine Coon-katten. Vill du informera om det innehåll som finns i texter på Maine Coon-kattens hemsida - vänligen länka till rasringens hemsida och uppge källan till länken. Vid "lån" av del av text skall källa uppges.