Västernorrland

Rasringens uppfödare i Västernorrland

 

Tänk på att alltid ta referenser och kolla upp hälsostatusen på föräldrarna innan du köper en kattunge. Maine Coon-Katten rekommenderar uppfödare att följa PawPeds hälsoprogram för rasen och testa sina avelskatter för både HCM (hypertrofisk kardiomyopati) och HD (höftledsdysplasi). Mer om vad du bör tänka på innan ditt kattköp hittar du här.

S*Maffialigan's

Viviann Sundqvist

Ort: Lunde

Tel: 0735-788488

e-post: maffialigan@gmail.com

Hemsida: www.maffialigan.com


Presentation:

Min första Maine Coon var född 1983 och var Sveriges första. 1986 kom min/Sveriges första import och min första kull såg dagens ljus 1989.

Mitt mål i uppfödningen är att frambringa stora, sunda, goa, maffiga familjemedlemmar med fyra stadiga tassar på jorden. Jag testar våra avelskatter för HD och HCM. Mer om mig går att läsa på min hemsida!


Välkommen!!

Det är ej tillåtet att "låna" bilder eller kopiera hela texter från Maine Coon-kattens hemsida. Bilderna och texterna är skyddade under upphovsrättslagen och tillhör rasringen Maine Coon-katten. Vill du informera om det innehåll som finns i texter på Maine Coon-kattens hemsida - vänligen länka till rasringens hemsida och uppge källan till länken. Vid "lån" av del av text skall källa uppges.