Värmland

Rasringens uppfödare i Värmland

 

Tänk på att alltid ta referenser och kolla upp hälsostatusen på föräldrarna innan du köper en kattunge. Maine Coon-Katten rekommenderar uppfödare att följa PawPeds hälsoprogram för rasen och testa sina avelskatter för både HCM (hypertrofisk kardiomyopati) och HD (höftledsdysplasi). Mer om vad du bör tänka på innan ditt kattköp hittar du här.


Maze of Cat's

Anne-kristin Vahterinmäki

Ort: Filipstad

Tel: 0722-222905

e-post: madronna1@telia.com

Hemsida: www.mazeofcats.webber.se


Presentation:

Hej och välkommen

Liten uppfödning av Maine coon i hemmiljö. Vi testar våra djur och håller oss till rasstandard. Mina djur är familjemedlemmar och följer med på skogspromenader tillsammans med oss. Här får man livslång support och vill man ställa ut så hjälper jag till, vi åker tillsammans. I bland behöver jag fodervärd,då är det tacksamt att man bor inom några mils avstånd.

Välkommen

Det är ej tillåtet att "låna" bilder eller kopiera hela texter från Maine Coon-kattens hemsida. Bilderna och texterna är skyddade under upphovsrättslagen och tillhör rasringen Maine Coon-katten. Vill du informera om det innehåll som finns i texter på Maine Coon-kattens hemsida - vänligen länka till rasringens hemsida och uppge källan till länken. Vid "lån" av del av text skall källa uppges.