Norrbotten


Rasringens uppfödare i Norrbotten


Tänk på att alltid ta referenser och kolla upp hälsostatusen på föräldrarna innan du köper en kattunge. Maine Coon-Katten rekommenderar uppfödare att följa PawPeds hälsoprogram för rasen och testa sina avelskatter för både HCM (hypertrofisk kardiomyopati) och HD (höftledsdysplasi). Mer om vad du bör tänka på innan ditt kattköp hittar du här.

S*Bodobacken's


Ann-Sofie & Per Selberg

Ort: Luleå

Tel: 0920-70662, 070-2092015

e-post: selberg21@hotmail.com

Hemsida: www.bodobacken.blogspot.com


Presentation:

S*Bodobacken's är uppfödning i liten skala av HD & HCM-testade djur som lever tillsammans med oss som familjemedlemmar. Kattungarna är vid leverans vana vid det mesta som försekommer i ett hem, de har vuxit upp med flera vuxna katter och människor i olika åldrar och har fått massor av kärlek så att de blir trygga och sociala. För att försäkra oss om att våra katter kommer till rätt hem så säljer vi inte katter via nätet, kontakta oss gärna via mail eller telefon så bestämmer vi tid för ett besök - VÄLKOMMEN!


Det är ej tillåtet att "låna" bilder eller kopiera hela texter från Maine Coon-kattens hemsida. Bilderna och texterna är skyddade under upphovsrättslagen och tillhör rasringen Maine Coon-katten. Vill du informera om det innehåll som finns i texter på Maine Coon-kattens hemsida - vänligen länka till rasringens hemsida och uppge källan till länken. Vid "lån" av del av text skall källa uppges.