Kronoberg

Rasringens uppfödare i Kronoberg

 

Tänk på att alltid ta referenser och kolla upp hälsostatusen på föräldrarna innan du köper en kattunge. Maine Coon-Katten rekommenderar uppfödare att följa PawPeds hälsoprogram för rasen och testa sina avelskatter för både HCM (hypertrofisk kardiomyopati) och HD (höftledsdysplasi). Mer om vad du bör tänka på innan ditt kattköp hittar du här.


Förgätmigej

Cecilia Gejdner

Ort: Växjö

Tel: 0737156386

e-post: forgatmigejmco@gmail.com

Hemsida: forgatmigejmco.se


Presentation:

Vi är ett katteri som drivs i hemmiljö utanför Växjö.

Familjen består av mig, mina söner, våra katter och lilla kanin där alla djur har möjlighet till utevistelse. Jag har uppfödningen endast på hobbynivå då jag både arbetar och är engagerad som ordförande i Föreningen KronKatten. Katteriet är också anslutna till WCF genom Föreningen Hallandskatten. Välkomna att läsa mer på hemsidan.


Det är ej tillåtet att "låna" bilder eller kopiera hela texter från Maine Coon-kattens hemsida. Bilderna och texterna är skyddade under upphovsrättslagen och tillhör rasringen Maine Coon-katten. Vill du informera om det innehåll som finns i texter på Maine Coon-kattens hemsida - vänligen länka till rasringens hemsida och uppge källan till länken. Vid "lån" av del av text skall källa uppges.