Kalmar

Rasringens uppfödare i Kalmar

 

Tänk på att alltid ta referenser och kolla upp hälsostatusen på föräldrarna innan du köper en kattunge. Maine Coon-Katten rekommenderar uppfödare att följa PawPeds hälsoprogram för rasen och testa sina avelskatter för både HCM (hypertrofisk kardiomyopati) och HD (höftledsdysplasi). Mer om vad du bör tänka på innan ditt kattköp hittar du här.


SE*Awesomeellie

Caroline Fiebig

Ort: Västervik

Tel: 076-0266884

e-post: caroline.johansson6688@gmail.com

Hemsida: www.awesomeellie.com


Presentation:

Vi är en liten uppfödning  som ligger i Västervik. Vår uppfödning drivs i hemma miljö och katterna är en del av vår familj.  Kattungarna kommer därav vara väl socialicerade och vana vid andra katter och barn.


Vi värnar om rasens välbefinnande och avlar enbart med friska hälsotestade individer.  Rastypiskt utseende och ett bra temperament samt bra gener är avgörande i val av avelkatter. Vi följer PawPeds hälsoprogram program  för alla våra katter och kattungarna kommer vid leverans vara vaccinerade och chipmärkta samt veterinärbesiktigade.  Vi säljer enbart våra katter till familjer vi finner lämpliga och delar vår syn på djurhållning. För mer information så är ni välkomna att höra av er.

SE*Nilegardens

Nina Forsman

Ort: Nybro

Tel: 070-8801566

e-post: nilegarden@bahnhof.se

Hemsida: www.nilegardens.se


Presentation:

Vår första Maine coon  köptes från Themskulla katteri 2012 våran första kull 2014.Vi bedriver uppfödning i den lilla skalan. Våra katter är familjemedlemmar och har tillgång hela huset.

Vår målsättning är att föda upp trevliga trygga och friska katter. Hälsa är en viktig del i avels arbetet och vi testar HD och HCM.

SE*Paw Controls

Maja Dolk

Ort: Gamleby

Tel: 073-8257225

e-post: maja7603@live.se

Hemsida: www.pawcontrols.com


Presentation:

Vi bedriver uppfödning av väldens bästa ras i liten skala där våra Maine cooner lever med oss som
familjemedlemma och får mycket kärlek och omvårdnad .
Våra avelskatter är friska sunda och rastypiska och HCM testade. 

Välkomna att besöka våran hemsida eller ring för mer info.

Det är ej tillåtet att "låna" bilder eller kopiera hela texter från Maine Coon-kattens hemsida. Bilderna och texterna är skyddade under upphovsrättslagen och tillhör rasringen Maine Coon-katten. Vill du informera om det innehåll som finns i texter på Maine Coon-kattens hemsida - vänligen länka till rasringens hemsida och uppge källan till länken. Vid "lån" av del av text skall källa uppges.