Jönköping

Rasringens uppfödare i Jönköping

 

Tänk på att alltid ta referenser och kolla upp hälsostatusen på föräldrarna innan du köper en kattunge. Maine Coon-Katten rekommenderar uppfödare att följa PawPeds hälsoprogram för rasen och testa sina avelskatter för både HCM (hypertrofisk kardiomyopati) och HD (höftledsdysplasi). Mer om vad du bör tänka på innan ditt kattköp hittar du här.


SE*Queentorpsmc

Sandra Fornåker

Ort: Habo

Tel: 073-8285178

e-post: info@queentorps.se

Hemsida: www.queentorps.se


Presentation:

SE*Queentorpsmc är en liten uppfödning i trygg hemmiljö där vi umgås mycket med våra katter som får vistas fritt i hela huset. Vi planerar att föda upp ungefär 1-3 kullar om året och vårt mål är sunda, friska och tillgivna Maine Cooner. De katter som vi använder i vår avel är testade för HCM och HD. För mer information, besök gärna vår hemsida.

Det är ej tillåtet att "låna" bilder eller kopiera hela texter från Maine Coon-kattens hemsida. Bilderna och texterna är skyddade under upphovsrättslagen och tillhör rasringen Maine Coon-katten. Vill du informera om det innehåll som finns i texter på Maine Coon-kattens hemsida - vänligen länka till rasringens hemsida och uppge källan till länken. Vid "lån" av del av text skall källa uppges.