Jämtland

Rasringens uppfödare i Jämtland


Tänk på att alltid ta referenser och kolla upp hälsostatusen på föräldrarna innan du köper en kattunge. Maine Coon-Katten rekommenderar uppfödare att följa PawPeds hälsoprogram för rasen och testa sina avelskatter för både HCM (hypertrofisk kardiomyopati) och HD (höftledsdysplasi). Mer om vad du bör tänka på innan ditt kattköp hittar du här.

S*Dusty Coon's

Karin och Jeanette Göransson

Ort: Frösön

Tel: 063-44591, 070-3291345

e-post: karin@dustycoons.com

Hemsida: http://www.dustycoons.com


Presentation:

S*Dusty Coon's Maine Coon är en liten uppfödning i hemmiljö där katterna främst är familjemedlemmar. De följer med oss så gott som överallt. Vårat mål är att föda upp sunda & rastypiska maine cooner med god hälsa och gott temperament. Katterna testas för HCM. Första kontakten får gärna vara e-mail MEN inga kattungar säljs " över nätet", däremot är det ett bra sätt för en första kontakt! Vi vill att våra kattungar ska komma till ett kärleksfullt hem.


Vill du veta mer är du välkommen att besöka vår hemsida www.dustycoons.com eller ringa.


Det är ej tillåtet att "låna" bilder eller kopiera hela texter från Maine Coon-kattens hemsida. Bilderna och texterna är skyddade under upphovsrättslagen och tillhör rasringen Maine Coon-katten. Vill du informera om det innehåll som finns i texter på Maine Coon-kattens hemsida - vänligen länka till rasringens hemsida och uppge källan till länken. Vid "lån" av del av text skall källa uppges.