Blekinge

Rasringens uppfödare i Blekinge

 

Tänk på att alltid ta referenser och kolla upp hälsostatusen på föräldrarna innan du köper en kattunge. Maine Coon-Katten rekommenderar uppfödare att följa PawPeds hälsoprogram för rasen och testa sina avelskatter för både HCM (hypertrofisk kardiomyopati) och HD (höftledsdysplasi). Mer om vad du bör tänka på innan ditt kattköp hittar du här.


SE*Bisgaard

Ann-Marie Strannemalm & Jan-Erik Mikkelsen

Ort: Asarum

Tel: 0701-493004/0709-211831

e-post: elsebranemala@hotmail.com

Hemsida: www.facebook.com/SE- Bisgaard-Maine-Coon & www.bisgaard4.webnode.se


Presentation:

SE*Bisgaard finns i de norra skogarna i Blekinge och är en liten uppfödning med i trygg en hemmiljö där våra katter är familjemedlemmar. Vi har funnits sen 2015 och har gått utbildning inom genetik Pawpeds G1 och G2

Vårt mål är sunda, friska och tillgivna Maine Cooner. De katter kommer att använda i vår avel är testade för HCM (hypertrofisk kardiomyopati) och HD (höftledsdysplasi).


Vill ni träffa våra katter är ni alltid välkomna!


Buffalo´s

Maria Karlsson

Ort: Karlskrona

Tel: 070-9302982

e-post: Mia_dif21@hotmail.com

Hemsida: buffaloskatteri.com/


Presentation:

Liten kattuppfödning i Karlskrona, Blekinge.  Det är viktigt för mig att mina kattungar kommer till kärleksfulla hem, därför vill jag gärna träffa mina kattungeköpare innan jag säljer någon kattunge.


Mina katter är testade för HD och HCM.

S*Pearl Coon's

Anette Mårtensson

Ort: Ronneby

Tel: 0733-985010

e-post: pearlcoons@gmail.com

Hemsida: www.pearlcoons.se


Presentation:

Pearl Coons är en liten uppfödning med målet sunda, tillgivna och friska MaineCooner. Vi följer hälsoprogrammet för rasen, vilket innebär att avelskatterna testas för bla Hjärta och höfter före de används i avel. Katterna är våra älskade familjemedlemmar så det är mycket gos och lek och de har hela huset som lekplats. Välkomna in på min hemsida för mer info.

Det är ej tillåtet att "låna" bilder eller kopiera hela texter från Maine Coon-kattens hemsida. Bilderna och texterna är skyddade under upphovsrättslagen och tillhör rasringen Maine Coon-katten. Vill du informera om det innehåll som finns i texter på Maine Coon-kattens hemsida - vänligen länka till rasringens hemsida och uppge källan till länken. Vid "lån" av del av text skall källa uppges.