Blekinge

Rasringens uppfödare i Blekinge

 

Tänk på att alltid ta referenser och kolla upp hälsostatusen på föräldrarna innan du köper en kattunge. Maine Coon-Katten rekommenderar uppfödare att följa PawPeds hälsoprogram för rasen och testa sina avelskatter för både HCM (hypertrofisk kardiomyopati) och HD (höftledsdysplasi). Mer om vad du bör tänka på innan ditt kattköp hittar du här.


SE*Bisgaard

Ann-Marie Strannemalm & Jan-Erik Mikkelsen

Ort: Asarum

Tel: 0701-493004/0709-211831

e-post: elsebranemala@hotmail.com

Hemsida: www.facebook.com/SE- Bisgaard-Maine-Coon & www.bisgaard4.webnode.se


Presentation:

SE*Bisgaard finns i de norra skogarna i Blekinge och är en liten uppfödning med i trygg en hemmiljö där våra katter är familjemedlemmar. Vi har funnits sen 2015 och har gått utbildning inom genetik Pawpeds G1 och G2

Vårt mål är sunda, friska och tillgivna Maine Cooner. De katter kommer att använda i vår avel är testade för HCM (hypertrofisk kardiomyopati) och HD (höftledsdysplasi).


Vill ni träffa våra katter är ni alltid välkomna!


Buffalo's

Maria Karlsson

Ort: Karlskrona

Tel: 070-9302982

e-post: maria.lk.karlsson@gmail.com

Hemsida: buffaloskatteri.com/


Presentation:

Buffalo's är en liten kattuppfödning som finns i Karlskrona, Blekinge. Mitt mål är att avla fram rastypiska, sunda och framförallt friska Maine cooner. Alla mina katter som går i avel hos mig testas för HD, HCM, PKD, SMA och HCM/DNA. Jag åker på kattutställning några gånger om året så mina katter är vana att visa upp sig. Välkommen in på min hemsida för mer information.

S*Pearl Coon's

Anette Mårtensson

Ort: Ronneby

Tel: 0733-985010

e-post: pearlcoons@gmail.com

Hemsida: www.pearlcoons.se


Presentation:

Pearl Coons är en liten uppfödning med målet sunda, tillgivna och friska MaineCooner. Vi följer hälsoprogrammet för rasen, vilket innebär att avelskatterna testas för bla Hjärta och höfter före de används i avel. Katterna är våra älskade familjemedlemmar så det är mycket gos och lek och de har hela huset som lekplats. Välkomna in på min hemsida för mer info.