Västernorrland

SE*Curious Cat's

Anna Nordqvist

Ort: Timrå

Tel: 060-41776, 073-8289372

e-post: anna.nordqvist00@bredband.net

Hemsida: www.curiouscats.se

 

Presentation:

Kommer att bedriva uppfödning i liten skala i hemmiljö. Använder mig endast av katter som är testade inom hälsoprogrammet. Mitt mål är friska, stora och fina katter på hälsosamma linjer.

S*Maffialigan's

Viviann Sundqvist

Ort: Lunde

Tel: 0735-788488

e-post: maffialigan@gmail.com

Hemsida: www.maffialigan.com

 

Presentation:

Min första Maine Coon var född 1983 och var Sveriges första. 1986 kom min/Sveriges första import och min första kull såg dagens ljus 1989.

Mitt mål i uppfödningen är att frambringa stora, sunda, goa, maffiga familjemedlemmar med fyra stadiga tassar på jorden. Jag testar våra avelskatter för HD och HCM. Mer om mig går att läsa på min hemsida!

 

Välkommen!!

Rasringens uppfödare i Västernorrland

Tänk på att alltid ta referenser och kolla upp hälsostatusen på föräldrarna innan du köper en kattunge. Maine Coon-Katten rekommenderar uppfödare att följa PawPeds hälsoprogram för rasen och testa sina avelskatter för både HCM (hypertrofisk kardiomyopati) och HD (höftledsdysplasi). Mer om vad du bör tänka på innan ditt kattköp hittar du här.

Det är ej tillåtet att "låna" bilder eller kopiera hela texter från Maine Coon-kattens hemsida. Bilderna och texterna är skyddade under upphovsrättslagen och tillhör rasringen Maine Coon-katten. Vill du informera om det innehåll som finns i texter på Maine Coon-kattens hemsida - vänligen länka till rasringens hemsida och uppge källan till länken. Vid "lån" av del av text skall källa uppges.