Södermanland

S*Maine Happy's

Helen Lager

Ort: Strängnäs

Tel: 073-984 00 75

e-post: helen_lager@yahoo.se

Hemsida: www.mainehappys.se

 

Presentation:

Min ambition är att föda upp kvalitativt goda maine coons i mycket liten skala. Jag önskar se resultatet av mitt arbete innan jag går vidare i nästa steg. Först och främst skall det vara sunda och friska katter. De är en del i vår vardag som kära familjemedlemmar, med mycket god mentalitet, temperament och god extriör, för vidare avel, utställning och sällskap. Jag testar HD och HCM i enlighet med Pawpeds hälsoprogram. Kattungarna lever med mig i vardagens händelser och får därmed vänja sig tidigt vid dagliga händelser.

 

Rasringens uppfödare i Södermanland

Tänk på att alltid ta referenser och kolla upp hälsostatusen på föräldrarna innan du köper en kattunge. Maine Coon-Katten rekommenderar uppfödare att följa PawPeds hälsoprogram för rasen och testa sina avelskatter för både HCM (hypertrofisk kardiomyopati) och HD (höftledsdysplasi). Mer om vad du bör tänka på innan ditt kattköp hittar du här.

 

Det är ej tillåtet att "låna" bilder eller kopiera hela texter från Maine Coon-kattens hemsida. Bilderna och texterna är skyddade under upphovsrättslagen och tillhör rasringen Maine Coon-katten. Vill du informera om det innehåll som finns i texter på Maine Coon-kattens hemsida - vänligen länka till rasringens hemsida och uppge källan till länken. Vid "lån" av del av text skall källa uppges.