Kronoberg

Rasringens uppfödare i Kronoberg

 

Tänk på att alltid ta referenser och kolla upp hälsostatusen på föräldrarna innan du köper en kattunge. Maine Coon-Katten rekommenderar uppfödare att följa PawPeds hälsoprogram för rasen och testa sina avelskatter för både HCM (hypertrofisk kardiomyopati) och HD (höftledsdysplasi). Mer om vad du bör tänka på innan ditt kattköp hittar du här.


Förgätmigej

Cecilia Gejdner

Ort: Åryd

Tel: 0737156386

e-post: forgatmigejmco@gmail.com

Hemsida: forgatmigejmco.se


Presentation:

Vi är ett nytt katteri som drivs i ett mindre samhälle, i hemmiljö utanför Växjö som heter Åryd. Vi bor i ett lugnt villaområde med lagom stor trädgård.

Vårt katteri är medlemmar i WCF (World Cat Federation) och utför tester enligt Pawpeds hälsoprogram och målet med uppfödningen är att föda upp friska och rastypiska kattungar.

För mer information om våra katter hittar du på hemsidan!


Det är ej tillåtet att "låna" bilder eller kopiera hela texter från Maine Coon-kattens hemsida. Bilderna och texterna är skyddade under upphovsrättslagen och tillhör rasringen Maine Coon-katten. Vill du informera om det innehåll som finns i texter på Maine Coon-kattens hemsida - vänligen länka till rasringens hemsida och uppge källan till länken. Vid "lån" av del av text skall källa uppges.