Blekinge

Buffalo´s

Maria Karlsson

Ort: Karlskrona

Tel: 070-9302982

e-post: Mia_dif21@hotmail.com

Hemsida: buffaloskatteri.com/

 

Presentation:

Liten kattuppfödning i Karlskrona, Blekinge. Det är viktigt för mig att mina kattungar kommer till kärleksfulla hem, därför vill jag gärna träffa mina kattungeköpare innan jag säljer någon kattunge.

 

Mina katter är testade för HD och HCM.

SE*Bisgaard

Ann-Marie Strannemalm & Jan-Erik Mikkelsen

Ort: Asarum

Tel: 0701-493004/0454-326176

e-post: elsebranemala@hotmail.com

Hemsida: www.facebook.com/SE- Bisgaard-Maine-Coon & www.bisgaard4.webnode.se

 

Presentation:

SE*Bisgaard är en ny liten uppfödning på landet i trygg en hemmiljö där våra katter är familjemedlemmar

Vårt mål är sunda, friska och tillgivna Maine Cooner. De katter kommer att använda i vår avel är testade för HCM och HD.

 

 

 

Rasringens uppfödare i Blekinge

Tänk på att alltid ta referenser och kolla upp hälsostatusen på föräldrarna innan du köper en kattunge. Maine Coon-Katten rekommenderar uppfödare att följa PawPeds hälsoprogram för rasen och testa sina avelskatter för både HCM (hypertrofisk kardiomyopati) och HD (höftledsdysplasi). Mer om vad du bör tänka på innan ditt kattköp hittar du här.

 

Det är ej tillåtet att "låna" bilder eller kopiera hela texter från Maine Coon-kattens hemsida. Bilderna och texterna är skyddade under upphovsrättslagen och tillhör rasringen Maine Coon-katten. Vill du informera om det innehåll som finns i texter på Maine Coon-kattens hemsida - vänligen länka till rasringens hemsida och uppge källan till länken. Vid "lån" av del av text skall källa uppges.