Klubbmästerskap 2016

Klubbmästerskap 2016- Resultat

 

Klubbmästerskapet 2016 går av stapeln lördagen 24 september i Lohärads bygdegård en bit utanför Norrtälje.

 

Utställningen sker i samarbete med bl.a. Royal Canin, Sveland och Extreme Classic. Alla utställare får gåvor från sponsorerna, vinnarna får fina priser och vi har både ett foderlotteri och ett lotteri med andra kattrelaterade vinster.

 

Cafeteria med fika, mackor och lunch finns på bygdegården. Tänk på att ta med kontanter eftersom varken cafteterian eller klubbshopen kan ta emot betalkort och det är långt till närmaste bankomat.

 

Eftersom detta är en inofficiell utställning utan certifikat så det går bra att ställa katter som är stoppade i FiFé pga att dom behöver utlandscertifikat, i övrigt gäller Sveraks utställningsregler. Maine cooner från alla förbund är välkomna.

 

Förutom de vanliga utställningsklasserna har vi sidoklasser, bl.a. Publikens favorit, där besökarna röstar fram sin favoritkatt.

Det är en bära-själv-utställng men vi har proffsiga assistenter som hjälper till att visa upp din katt om du behöver hjälp med det.

 

Alla Best In Show-vinnare tävlar om Best of the Best, som också blir Årets Klubbkatt.

 

Välkomna till en trevlig dag i maine coonens tecken!

Vinnarna  Maine Coon katten KM 2016

Vinnarna Maine Coon katten KM 2016

Det är ej tillåtet att "låna" bilder eller kopiera hela texter från Maine Coon-kattens hemsida. Bilderna och texterna är skyddade under upphovsrättslagen och tillhör rasringen Maine Coon-katten. Vill du informera om det innehåll som finns i texter på Maine Coon-kattens hemsida - vänligen länka till rasringens hemsida och uppge källan till länken. Vid "lån" av del av text skall källa uppges.