På gång

Årsmöte 2017 29/4 Uppsala

Maine Coon-Kattens Årsmöte 2017, hålls i Uppsala den 29.4 tillsammans med en HCM-föreläsning av Jens Häggström och prisutdelning till Årets Katt, Hedersmedlemmar och Värvarvinnare.

Välkomna! Här är inbjudan

* * * * *

På gång

Maine Coon-katten ordnar olika aktiviteter som till exempel klubbmästerskap, föreläsningar, kurser och informationsträffar. Syftet är förstås att våra medlemmar ska träffa likasinnade maine coon-vänner och samtidigt lära sig mer om rasen.

* * * * *

Vinnare Maine Coon Katten KM 2016

Det är ej tillåtet att "låna" bilder eller kopiera hela texter från Maine Coon-kattens hemsida. Bilderna och texterna är skyddade under upphovsrättslagen och tillhör rasringen Maine Coon-katten. Vill du informera om det innehåll som finns i texter på Maine Coon-kattens hemsida - vänligen länka till rasringens hemsida och uppge källan till länken. Vid "lån" av del av text skall källa uppges.