Bli medlem i Maine Coon-katten!

Du är välkommen att bli medlem i Maine Coon-katten, även om du inte har nöjet att äga en maine coon - ännu!

Som medlem får du 4 spännande och intressanta nummer av tidningen "Mainecoon-katten", gratis föreläsningar, ev. klubbutställningar och andra trevliga aktiviteter anordnade av rasringen, Maine Coon-Kattens Facebook-sida och Hälsosida på Facebook (kräver inloggning till facebook) och inte minst delaktighet i vårt glada gäng!!

Som ny medlem (gäller när du inte varit medlem de senaste 3 åren) får du också 2 kg Four Friends-torrfoder och även en 7 kg säck kattsand från Four Friends. Värdecheckarna får du tillsammans med ditt välkomstbrev.

Så tveka inte, sätt in medlemsavgiften på Maine Coon-kattens postgiro. Skriv namn, adress, telefonnummer, mailadress på postgiroblanketten.

Har du för avsikt att betala in via internet så är det viktigt att du skriver namn & adress samt telefonnummer eller mailadress, ange även om du är ny medlem. Om det inte går att ange fullständiga uppgifter i inbetalningen, så skicka ett mail till kassören med dina adressuppgifter m.m.

OBS Plusgirot har börjat med en ny tjänst!! ÖVERFÖRINGAR mellan konton. Detta har resulterat i att det har kommit in ett flertal betalningar via denna nya funktion som inneburit ett väldigt detektivarbete för både kassör och plusgirot. Om ni väljer att betala via överföring, så MÅSTE ni skicka ett mail till kassören med uppgifter om vad betalningen gäller, då hon inte kan se vem betalningen kommer ifrån på avin från Plusgirot. VIKTIGT är också att lämna ett "bokmärke" under MEDDELANDE FRÅN AVSÄNDARE så att betalningen är spårbar. Uppge alltså ditt "bokmärke" i mailet till kassören.

Medlemsavgift: Medlemskapet löper 1 januari - 31 december.

(Avgift som betalas in fr.o.m. 1 november gäller för nästföljande kalenderår om inget anges i inbetalningen).

Ny medlem (endast första året och om du inte varit medlem de senaste tre åren): 150 :-

Fortsatt medlem: 250 :- (2013-01-01)

Familjemedlem: 50 :-

Plusgiro: 461 86 97-9

Swish : 1235274865

Rasringen ansvarar inte för att återbetala för mycket inbetald avgift om inte den som betalat in själv ber om att få tillbaka den.

För utländska medlemmar,

Medlemsavgift om du ej bor i Sverige: detta löper 1 januari - 31 december.

Huvudmedlem: 250 :- (2013-01-01)

Familjemedlem: 50 :-

Bank: Nordea

IBAN: SE70 9500 0099 6026 4618 6979

BIC: NDEASESS

Inga checkar eller bankavgifter accepteras - betalaren står själv för alla bankavgifter både i

avsändar- och mottagarlandet.

Värva och vinn!

Som medlem i Maine Coon-katten kan du vara med i vår värvartävling. Den som "värvat" och själv betalat in medlemsavgiften åt flest nya medlemmar vid årets slut vinner 10 kg Royal Canin-foder, sand från Extreme Classic och diplom. Så värva och vinn!

Det är ej tillåtet att "låna" bilder eller kopiera hela texter från Maine Coon-kattens hemsida. Bilderna och texterna är skyddade under upphovsrättslagen och tillhör rasringen Maine Coon-katten. Vill du informera om det innehåll som finns i texter på Maine Coon-kattens hemsida - vänligen länka till rasringens hemsida och uppge källan till länken. Vid "lån" av del av text skall källa uppges.